Vijesti
Žuta štampa
Prevarila supruga Gorana Ivaniševića: "Grupa podrške" Tatjani Dragović na Facebooku
24.06.2012. 14:00
Izvor: 24sata
Prevarila supruga Gorana Ivaniševića: "Grupa podrške" Tatjani Dragović na Facebooku
Nakon što je Story ekskluzivno u utorak objavio vijest kako Tatjana Dragović ima 24-godišnjeg dečka Marka Šimića koji igra u jednom mađarskom niželigaškom klubu, oko cijele afere digla se velika medijska prašina.
Tatjana i Goran ne javljaju se novinarima, ali su zato istu večer kad je magazin objavio svoju ekskluzivu, svi troje zajedno - Tatjana, Goran i Marko bili u kafiću Velvet u Zagrebu, što je također prenio Story.

Idući dan, u srijedu ujutro Tatjana je na svom Facebook komentaru sa Markom Grubnićem i Vanjom Mamić komentarisala medijske napise, a Vanja joj je između ostalog napisala i slijedeće: "Mrvice... super si mi ispala... možda bi bila bolja ona haljina od sinoć da su te u njoj poslikali, ali i ovako nije loše... Zato uvijek moraš biti spremna za naslovnicu!!!!! A i frizuru sam ti mogla napraviti za naslovnicu, pa me drugi put na vrijeme zovi da budeš kompletno sređena! Eto odem za vikend u Hamburg i onda nastupiš nespremna... ali mrviceeeee... neka teeee!".

Modni Mačak pak je komentarisao kako Tatjana ne razmjenjuje nježnosti sa Markom već mu sa lica briše kečap od hamburgera iz fast food restorana. Mačak piše: "Sve znam, bio sam prisutan... Išli smo sa rolanja i ja sam insistirao na McDonaldsu... Samo ne znam ko je mene izrezao sa slike, valjda se nisam uklapao u priču... A bio sam baš cool obučen... Ne kužim" te kasnije dodaje: "To je bila nedjelja, jedini dan kad smijem jesti u McDonaldsu, i sad mi je prisjeo".

Čini se kako su se Vanja i Marko zbog nedostatka medijske pažnje, ali i zbog ljubavi prema prijateljici odlučili našaliti na Facebooku. Tatjana im je tokom prepiske zahvalila na potpori komentarom: "Koliko ja vas sve obožavam... Totalno ste poremećeni baš kao i ja <3".

Osim toga, forumaši Index.hr su još davno pisali o ovoj aferi, a komentarisali su je i neposredno prije objave. Posljednji puta 28. maja: "Tatjana Dragović ima lovera... i priprema se da ostavi onog patnika", napisala je Sophiella dok je Mrsavicaaa odgovorila: "To smo već naučili, neki mladi fudbaler".