Vijesti
Žuta štampa
Gospodin i gospođa Ibrahimović: Velika ljubavna priča počela je svađom
08.05.2020. 20:00
Izvor: radiosarajevo.ba
Gospodin i gospođa Ibrahimović: Velika ljubavna priča počela je svađom
Možda ste mislili da ne postoji niko ko bi mogao da ukroti Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da ovaj fudbaler ima slabu tačku, a to je njegova supruga!
I dok se svi pitaju gdje će nastaviti karijeru, pričaju o njegovom odnosu prema kolegama on uživa u Švedskoj. Gdje će na kraju završiti vidjet ćemo, ali jedno je sigurno - gospođa Ibrahimović oduvijek je bila ta koja ima moć nad njim i koja odlučuje.
Njihov brak inače važi za jedan od najstabilnijih u svijetu sporta i estrade, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije - započela je prilično neobično i traljavo, ali se pretvorila u sigurnu luku. Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.
"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo", ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle". Ovaj susret promijenio je njihove živote zauvijek! Zlatan je u početku imao problema da se razumije sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala ljepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.
Poslije četiri godine zabavljanja na svijet je došao njihov prvi sin Maximilian, a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina - Vincenta.
Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse u Americi... Teško je pročitati lošu riječ o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmjena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.