Vijesti
Žuta štampa
EDITA ARADINOVIĆ: Sve probleme rješavam bez psihijatra
29.06.2020. 20:00
Izvor: expresstabloid.ba
EDITA ARADINOVIĆ: Sve probleme rješavam bez psihijatra
Koliko vremena provedeš na društvenim mrežama?
-Što se društvenih mreža tiče, ponašam se u skladu s tim kako se osjećam i nastojim da ljude koji me prate naučim onome što učim i ja. Visim satima kao i svi. O čemu maštaš? -Kako biti sretan i ispunjen, kako biti u skladu sa svojim tijelom i muzikom. Imidž? -Mijenjam imidž iz dosade, i svaki put promašim. Tako ne rade muzičke zvijezde. Paziš li na ishranu ili treniraš? -Genetika i ishrana zajedno. Za koga je tvoj telefon nedostupan? -Za sve koji su me izdali u bilo kojem smislu. Šta bi bila da nisi pjevačica? -Mogla sam da budem teniserka. Muzika i koliko ti znači? -Živim za to da stvaram, počela sam da pišem melodije i tekstove pa ćete uskoro čuti jednu meni vrlo dragu osobu u izvođenju moje pjesme. nspiracija? -Meni svako godišnje doba donese neki novi lijep osjećaj, i zahvalna sam na tome. Vjeruješ li u „leptiriće“ u stomaku? -Vjerujem u “leptiriće”, a vjerujem i u izgrađen odnos i da veza može da se ojača poštovanjem i ulaganjem u odnos. Veza na daljinu ili ne? -Meni je bilo lijepo jer sam bila zaljubljena i živjela sam za dan kada ćemo se vidjeti, a kad nismo bili u mogućnosti, zajedno smo radili na unapređenju odnosa.
Osobine kod muškarca koje cijeniš? -Sposoban, otvoren, intuitivan, maštovit, svestran, ekstrovertan, komunikativan, lojalan. Brak ili posao? -Gledala bih da zadovoljim obje strane. Njega i njegov posao, mene i moj posao. Kakvi te muškarci privlače? -Volim nježne i osjećajne. Da li još uvijek rješavaš probleme uz pomoć psihijatra?
-Išla sam kod psihijatra, ali nisam se dobro osjećala. Sad sama rješavam sve. Mislim da je normalno konsultovati se oko problema i pomoći tako sebi. Opiši se u tri riječi? -Vesela, duhovita, šaramantna. Šoping? -Obožavam. Noćni provod ili mirna noć u kući?
-Provod, uvijek. „Debela Edita“ Kako se nosiš sa kritikama?
-Bilo mi je užasno u osnovnoj školi jer sam bila bucka s nadimkom „debela Edita“.