Vijesti
Žuta štampa
Doris stala na kraj nagađanjima o razvodu
13.06.2020. 20:00
Izvor: radiosarajevo.ba
Doris stala na kraj nagađanjima o razvodu
Vijest o razvodu jednog od omiljenih parova u Hrvatskoj posljednjih dana pojavila se u svim hrvatskim medijima, a ni jedno od njih u početku to nije htjelo komentirati.
Hrvatska voditeljica, koju je javnost u BiH upoznala kao glavnu protagonistkinju nekada popularne sapunice Larin izbor Doris Pinčić Rogoznica napokon se oglasila o šuškanjima i potvrdila da se razvodi od supruga Borisa Rogoznice.
“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, napisala je u objavi na Instagramu. Istu je objavu na svom Instagramu podijelio i Boris.
Vijest o razvodu jednog od omiljenih parova u Hrvatskoj posljednjih dana pojavila se u svim hrvatskim medijima, a ni jedno od njih u početku to nije htjelo komentirati. Fanovi su primijetili da Doris vjenčani prsten ne nosi još od februara pa se počelo nagađati da su problemi u njihovom braku počeli upravo tad.
Doris i Boris vezu su počeli 2011. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se u rodnom Zadru.
Ubrzo su dobili sina Donata, a prije dvije godine postali su roditelji djevojčice Gite.