Vijesti
Žuta štampa
Koncert Harija Mata Harija: Ćiro sa suprugom u prvom redu
15.08.2012. 12:00
Izvor: dnevniavaz.ba
Koncert Harija Mata Harija: Ćiro sa suprugom u prvom redu
Nogometni trener se veoma rijetko pojavljuje u javnosti sa Zdenkom, s kojom je u braku više od 50 godina
Hari Mata Hari koncertom na tradicionalnoj manifestaciji "Kastafsko kulturno ljeto" još jednom je potvrdio da u Hrvatskoj uživa veliku popularnost. U prijatnom ambijentu gradića smještenog u blizini Rijeke, uz bh. zvijezdu, proteklog vikenda uglas je pjevala i publika u kojoj su se nalazile uglavnom žene.
- Prostor u kojem je Hari nastupio je veoma akustičan, tako da je koncert zaista bio istinski muzički užitak - kaže producent Tomislav Kašljević.
U publici, u prvom redu, sjedio je Miroslav Ćiro Blažević, koji je na koncert stigao sa suprugom Zdenkom. Njih dvoje izazvali su veliku pažnju, jer se ovaj nogometni stručnjak sa suprugom, s kojom je u braku više od 50 godina, izuzetno rijetko pojavljuje u javnosti.
Kako doznajemo, dan prije koncerta Hari je u Opatiji susreo bračni par Blažević i pozvao ih na svoj koncert. Kako je Zdenka veliki fan Harija Mata Harija, insistirala je kod Ćire da dođu na nastup na Kastavu i oboje su itekako uživali.
Kašljevićev poklon
Poznati nogometni trener ljeto sa suprugom, koja živi u Cirihu, provodi u njihovoj kući u Kravici pored Rijeke, tako da im nije bilo daleko da dođu na Harijev koncert. Nakon nastupa uslijedila je večera na kojoj je Kašljević Zdenki poklonio četverostruki CD Harija Mata Harija.