Vijesti
Žuta štampa
Udovoljila suprugu: Emina Jahović izvadila silikone?
31.08.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Udovoljila suprugu: Emina Jahović izvadila silikone?
Emina Jahović reagovala je preko društvene mreže Twitter na špekulacije da je izvadila silikone iz usana.
"Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari u vezi sa tim, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Tada nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvijek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini", napisala je popularna pop pjevačica na društvenoj mreži.
Što se tiče priče da ima silikone u usnama, Emina je to demantovala.
"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama mi je često govorila da su najljepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem: ‘Nažalost, majka priroda na meni nije štedila", napisala je pjevačica i otkrila tajnu svog dobrog izgleda:
"Vitku liniju i tijelo njegujem svakodnevno. Disciplinovana sam i odgovorna prema svom tijelu i duhu. Treniram kik-boks, pilates i plivanje. Trčim svakog dana 40 minuta. Svakog drugog dana idem na masažu lica i tijela. Koristim najkvalitetnije prirodne preparate i veliki sam protivnik botoksa i ostalih estetskih stvari"
Emina je iznjela i svoj stav o estetskim operacijama.
"Smatram da žena treba da krene sa manjim intervencijama poslije četrdesete godine, osim ako nisu radikalne stvari u pitanju", i na kraju pjevačica je navela zašto je preko društvene mreže reagovala na spominjanje estetskih intervencija:
"Mene ne pogađa to šta neki misle. Mene je baš briga. Žao mi je što će mlade djevojke, misleći da je to istina, griješiti i ići pod nož. Ipak smo mi istureno odjeljenje i primjer mnogim tinejdžerkama. Bilo bi bolje da uzmu moje uzorno ponašanje, disciplinu i odgovornost. Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi", zaključila je pjevačica temu o njoj i silikonima.