Vijesti
Žuta štampa
Sa Anom Nikolić bih snimila lezbo scene!
03.09.2012. 20:00
Izvor: Cafe.ba
Sa Anom Nikolić bih snimila lezbo scene!
Pop zvijezda Goca Tržan ima mnoge poslovne planove za predstojeću jesen – pored dvije nove pjesme, dueta sa “Mega bendom” i samostalnog singla, u novembru će održati i koncert u Sava centru. Pjevačica u intervjuu za Press kaže da joj i u privatnom životu cvjetaju ruže – priznaje da je zaljubljena i spremna za novi brak, otkriva da joj se udvaraju i žene i objašnjava zašto obožava izlaske sa koleginicom Anom Nikolić.
“Iskreno, ne družim se mnogo sa koleginicama, ali najviše volim Anu Nikolić jer je luda trista na sat i ima tu neku autentičnu divljinu u sebi. Lijepo se provedemo uvijek kada se vidimo.”

S kojom koleginicom bi snimila lezbo-scene u spotu ako bi reditelj to zahtijevao od tebe?
“Pa, sa Anom Nikolić. Već smo imale set fotki koje su bile na granici lezbo-provokacije. Ali, da se razumijemo, to bi bilo samo za potrebe spota. Ne odustajem od muškaraca!”

Udvaraju li ti se žene?
“Ja sam vrlo hetero orijentisana, ali me često muvaju žene. Poštujem gej populaciju, ali svim pripadnicama ljepšeg pola koje mi prilaze na simpatičan način kažem da ne možemo biti u ljubavnoj vezi i da ne mogu da dobiju ništa više od prijateljstva.”

Kako ti se udvaraju muškarci?
“Najzanimljivije je bilo kada me je jedan momak uhvatio za ruku i pitao: “Imaš li dečka?” Rekla sam mu da nemam, a onda je uslijedilo pitanje: “Mogu li ja da ti budem momak?” Svašta mi se dešavalo, ali je ipak malo muškaraca koji imaju hrabrosti da mi priđu iz straha da ću ih odbiti. Najgluplje je kada mi prilaze kao pjevačici Goci Tržan, jer sam privatno samo žena s normalnim prohtjevima.”

Zar tvoj bivši muž Ivan Marinković nije prvenstveno bio tvoj veliki fan?
“Ne bih to evocirala na taj način. Ivan je za mene zatvorena priča i otac mog predivnog djeteta, na čemu sam mu beskrajno zahvalna.”

Da li bi se ponovo udala?
“Naravno da bih, ali svjesna sam da taj papir ništa ne znači. Brak nije nešto što se potpisuje u opštini već sposobnost dvoje ljudi da dijele intimu i poštuju jedno drugo, a papir to neće očuvati. Važno je da dvoje ljudivole jedno drugo onakvi kakvi jesu, jer moja velika greška u životu je što sam mislila da ću promijeniti nekoga i da će neke stvari vremenom doći na svoje. A s godinama biva sve gore…”

Postoji li prijateljstvo poslije braka?
“U Srbiji i na srpski način – ne. Žena koja radi kod mene, teta Zorka, rekla mi je: „Svaka žena poslije razvoda, nevažno da li se razvela jer ju je muž tukao i varao ili je našla drugog frajera, je kurva.” I to je tačno, na Balkanu su žene poslije razvoda u očima muškaraca najgore kurve i imaju vječnu mrlju. Zato bi trebalo mijenjati svijest muškaraca.”

Nikada nisi potvrdila vezu sa bubnjarom Rašom. Zašto?
“Obećala sam i sebi i vama da o privatnom životu više ne pričam jer mi se to obilo o glavu.”

Jesi li zaljubljena?
“To je takođe intimno pitanje, ali jesam.”