Vijesti
Žuta štampa
Irinu Kapetanović vjenčala tetka
11.09.2012. 12:00
Izvor: Dnevni avaz
Irinu Kapetanović vjenčala tetka
Irina Kapetanović vjenčala se u subotu u Konjicu za svog izabranika Todora Perduva, koji se zbog ljubavi iz Vukovara preselio u rodni grad naše rok pjevačice. U prisustvu rodbine i prijatelja, vjenčanje i svadbena proslava upriličeni su u objektu "Džajića buk".
Irinu je do mladoženje doveo stari svat Senadin Handžo, a administrativnu proceduru vjenčanja na "najzanimljiviji način do sada", kako su kazale zvanice, obavila je Irinina tetka, matičarka Biljana Handžo.
- Zelenilo, čist zrak, ljepota prirode i dobri ljudi, to je ono što ima samo moj Konjic i zato sam mu se vratila - rekla je mladenka.
Irina i Todor sreli su se prije mnogo godina na seminaru u Dubrovniku. Pjevačica je tada pisala Todoru pisma sa slikama galebova, Boračkog jezera i Neretve, a ljubav je obnovljena preko Facebooka.
- Želimo ti barem pedeset godina braka kao konjičkom zetu - poručio je Todoru Zoran Andrić, koji je mladencima poželio sreću u ime "Konjičkih tamburaša", koji su svojim pjesmama zabavljali goste na vjenčanju.