Vijesti
Žuta štampa
Danijela Vranić na uslovnoj slobodi
12.09.2012. 12:00
Izvor: cafe.ba
Danijela Vranić na uslovnoj slobodi
Pjevačica je sa tužilaštvom postigla sporazum i priznala da je pijana napala policjaca, za šta je osuđena na šest mjeseci zatvora, uslovno na godinu dana.
Krivicu je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu priznala i njena sestra Jasmina K. (41), kojoj je izrečena ista uslovna kazna, piše "Blic". Advokat dviju sestara, Borivoje Pajović, za isti list kaže da Danijela Vranić nije ranije osuđivana i da je počinila "situaciono krivično djelo", jer je naglo reagovala kada joj je prišlo više policajaca.
Danijela Vranić je priznala da je 18. septembra 2011. godine kod hotela "Balkan" pijana napala i vrijeđala policajce koji su je zaustavili poslije prave filmske potjere po gradu zbog niza saobraćajnih prekršaja. Utvrđeno je da je u krvi imala 1,84 promila alkohola.
"Po zanimanju sam estradna umjetnica i mjesečno zarađujem 20.000 dinara. Niko me nije prinudio da potpišem sporazumno priznanje krivice, niti mi je van nagodbe nešto obećano. Svjesna sam da bi umjesto sporazuma teklo suđenje i da sam mogla da budem osuđena", rekla je pjevačica sudiji.
Ona je poslije suđenja izjavila da je odahnula zbog postupka i da će se posvetiti sebi.