Vijesti
Žuta štampa
Bregović u Beogradu prodaje vilu za dva miliona eura
28.09.2012. 20:00
Izvor: Dnevni avaz
Bregović u Beogradu prodaje vilu za dva miliona eura
Muzičar Goran Bregović povećat će svoj bankovni račun za dva miliona eura, jer je u završnim pregovorima sa jednom agencijom za nekretnine kojoj će prodati zgradu u Ulici Jove Ilića u Beogradu, piše Blic.rs.
Zgrada koja je izgrađena prije tri i po godine ima tržišnu vrednost od najmanje tri miliona eura, ali Bregović želi da je proda zbog ranijih problema sa građevinskim dozvolama.
- Brega je tu zgradu i gradio s namjerom da je proda i zaradi milione, ali se neko kome je zasmetao našao da istraži legalnost gradnje objekta i sputavao ga dugo i uspješno u toj namjeri. On je ipak, zahvaljujući svojim vezama i novcu, uspio da koliko-toliko sredi papire i konačno našao nekoga ko je spreman dobro da je plati i dalje preproda. Dobiće dva miliona eura za veliku četvorospratnicu, a ona realno vrijedi i više od tri milona, što je ogroman gubitak, otkriva izvor “Blica“.
Poznati muzičar nije bio dostupan za komentare a njegov menadžer Raka Marić nije želio da priča o imovinskom stanju svog klijenta. Bregović je donedavno bio u Beogradu, a početkom sedmice je otputovao za Ankaru, gdje ima koncerte.