Vijesti
Žuta štampa
Dugogodišnji prijatelji: Kusturica dovodi Monicu Bellucci na Mokru Goru!
08.10.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Dugogodišnji prijatelji: Kusturica dovodi Monicu Bellucci na Mokru Goru!
Jedna od najljepših žena svijeta, čarobna glumica Monica Bellucci dolazi u Srbiju, i kako navodi Blic, biće gost proslavljenog režisera Emira Kusturice na njegovom festivalu “Kustendorf” koji se od 16. do 22. januara 2013. održava na Mokroj Gori! Kusturica navodi da su Monica i on dugogodišnji prijatelji kao i da je ona rado prihvatila njegov poziv da gostuje na festivalu čiji je cilj promovisanje mladih i talentovanih filmskih autora.
“Ma, nije trebalo dugo da je nagovaram i veoma joj se svidjela činjenica da suština “Kustendorfa” nije u šetanju crvenim tepihom već u bodrenju i promociji mladih autora i ona će kao i Johnny Depp, Nikita Mihalkov i Džim Džarmuš koji su prethodnih godina gostovali na Mokroj Gori, održati radionicu sa studentima režije iz cijelog svijeta. Drago mi je što mnogi od talentovanih autora koji su bili na festivalu, poput ruskinje Sonje Karpunjine, već imaju dugometražne igrane filmove”, ispričao je Emir Kusturica za Telegraf.
Monica Bellucci je oduševljena i činjenicom da će, već po tradiciji “Kustendorfa”, helikopterom stići u Drvengrad, a na pitanje da li ga brine snijeg do pojasa koji može da se očekuje u januaru, Kusturica je odgovorio:
“Mi i priželjkujemo snijeg, da pobije ove bakterije što su se nakotile tokom ljeta!”