Vijesti
Žuta štampa
Otkako više nije sa Severinom: Milan Popović tugu liječi jahtom od 22 miliona eura!
09.10.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Otkako više nije sa Severinom: Milan Popović tugu liječi jahtom od 22 miliona eura!
Depresiju zbog rastanka sa Severinom pokušava da ublaži kupovinom aviona i luksuznog broda.
I Milan Popović tugu liječi šopingom. Samo što za razliku od velike većine Srba on ne potroši nekoliko hiljada dinara, već nekoliko miliona eura!
Otkako više nije sa Severinom, svoju patnju pokušao je da ublaži kupovinom aviona „cesna citejšen 10“, a sada merka superluksuznu jahtu u čijem je dizajnu i sam učestvovao. Početna cijena broda je 22 miliona eura, dok se polovna letjelica može naći za 400.000 eura. Fotku „cesne“ postavio je i kao profilnu na Facebooku, a brojni prijatelji su mu čestitali i poželjeli da uživa dok „krstari“ nebom.
A jahta je posebna priča. Spada u najskuplje na svijetu, a kako saznajemo, i Milan je imao učešća u njenom izgledu. Nosi oznaku „canados 120“ i dizajnirao je Frančesko Paškovski, ali se spekuliše da mu je „kralj bakra“ dao određene sugestije koje se tiču izbora materijala, tačnije najpraktičnije upotrebe bakra u izradi broda. Na zvaničnom sajtu navodi se da je na listi kupaca trenutno 48 milijardera, a da su trojica dobila specijalni popust. S obzirom na sve rečeno, pretpostavljamo da je Milan jedan od njih. Saznaćemo uskoro, jer se jahta duga 36 metara teško može sakriti.