Vijesti
Žuta štampa
I Jelena Rozga osmišljava scenarij za koncert
05.11.2012. 20:00
Izvor: Dnevni avaz
I Jelena Rozga osmišljava scenarij za koncert
Prvi veliki solistički koncert u Sarajevu Jelena Rozga održat će u petak u Skenderiji, stoga najpopularnija pjevačica u Hrvatskoj i organizator "Croatiastudio" u glavnom gradu BiH žele napraviti muzički spektakl o kojem će se dugo pričati.
U Sarajevu vlada veliko interesiranje za Rozgin koncert, za koji se ulaznice mogu kupiti na platou ispred Skenderije, u Ferhadiji, na blagajni Bosanskog kulturnog centra te u "Centrotransu".
- Očekujemo punu dvoranu, u kojoj će svi istinski uživati u Jeleninim pjesmama. Osigurali smo vrhunsku opremu, koja garantira spektakl za oči i uši, a uz Jelenu, na bini će biti veliki bend. U osmišljavanju scenarija za koncert želi učestvovati i Jelena, stoga već danas treba stići u Sarajevo - kaže Željko Kozina iz "Croatiastudija".
Rozga će u petak u Skenderiji imati i specijalne goste, koji će biti iznenađenje za njenu publiku.
- Ono što za sada mogu potvrditi jeste da će na sceni, uz Jelenu, biti njen sugrađanin iz Splita Petar Grašo. Ostala imena neka ostanu tajna - ističe Kozina, najavljujući i konferenciju za novinare za srijedu u 12 sati u hotelu "Sarajevo", kojoj će prisustvovati hrvatska pjevačica.