Vijesti
Žuta štampa
Koncert u Zagrebu: Zbog presude generalima Nataša Bekvalac otkazala nastup
23.11.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Koncert u Zagrebu: Zbog presude generalima Nataša Bekvalac otkazala nastup
'Novosadska barbika', kako je nazivaju srbijanski mediji, svoj je zagrebački nastup, najavljen za 23. prosinca, otkazala zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.
Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Nataša Bekvalac, svoj je prosinački koncert u Zagrebu, otkazala zbog presude generalima Gotovini i Markaču.
Kako piše Kurir, uz komentar kako Nataša na ovaj način 'brani svoje', pjevačica je trebala nastupiti u klubu u središtu glavnog grada Hrvatske, no kada je čula za presudu haaškog tribunala, odlučila je otkazati nastup. Kurir je objavio i navodni sadržaj priopćenja koje je Nataša uputila organizatorima koncerta.
'Poštovani, obavještavam vas da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti održati solistički koncert u Zagrebu 23. studenog, zakazan još prije nekoliko mjeseci. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti', stoji u tom navodnom priopćenju, prenosi Tportal.
Inače, ova atraktivna plavuša redovito puni stupce i zbog svoje turbulentne veze s manekenom Vladom Vuksanovićem, pobjednikom realityja Survivor.
Neko se vrijeme pisalo i da se slavni par stalno svađa kao i o Natašinim ljubomornim ispadima. Ipak, pjevačica se pohvalila da je u rujnu od svog dečka za 32. rođendan dobila romantičnu večeru u Monaku uz 3.000 crvenih ruža.