Vijesti
Žuta štampa
Nina Badrić: "Laž je da sam u vezi s Ivanom Ivanovićem"
28.11.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Nina Badrić: "Laž je da sam u vezi s Ivanom Ivanovićem"
Nije dugo trebalo da se nakon vijesti o razvodu Nine Badrić i Bernarda Krasnića mediji raspišu o trećim osobama kao razlogu.
Posljednjih sedam dana, otkako je muzička diva Nina Badrić priznala da je nakon šest godina došao kraj njenom braku sa zagrebačkim poduzetnikom Bernardom Krasnićem, mediji se intenzivno bave prošlošću.
Tako se po gradskim kuloarima naveliko može čuti kako se Ninin sada već bivši suprug, 35-godišnji Bernard, viđa s mlađahnom pjevačicom u usponu, ali i tamnokosom studenticom, dok se uz Ninu spominje ime srpskog televizijskog voditelja Ivana Ivanovića, prenosi Tportal.
'Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali sa nama je bio i Bernard i Ivanova kći. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničega čudnoga ili novoga. Tko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne mijenja činjenicu da govori neistinu', rekla je Nina Badrić za Story. Lijepa 40-godišnja pjevačica koja je čak dvaput gostovala u Ivanovoj popularnoj emisiji 'Večer sa Ivanom Ivanovićem'.