Vijesti
Žuta štampa
Lepa Lukić: Muža sam uhvatila u prevari
28.11.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Lepa Lukić: Muža sam uhvatila u prevari
Njegovu ljubavnicu sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja nisam htela, otkriva pevačica
Ulovila ga u šteti.
Lepa Lukić svojevremeno je uhvatila muža u krevetu s ljubavnicom! Kraljicu narodne muzike taj neprijatan događaj i dalje boli, a koliko - dalo se videti u emisiji Lee Kiš „Nedeljno popodne“. Kad je pričala o onome što se desilo osamdesetih, činilo se da ponovo pred očima vrti te momente i preživljava ih iznova. Lepa je u to vreme bila izuzetno popularna, stalno je putovala na koncerte i turneje, što je njenom suprugu i odgovaralo. Ali izgleda da je sumnjala u njegovu vernost, pa je rešila da na delu proveri.
- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma... Cmok, cmok. Ja ko bajagi odem... Ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je Lepa u jednom dahu.
Pozvali smo Lukićku da nam podrobnije ispriča o ovoj prevari, ali ona to nije htela.
- Ne želim o tome. Ljubavnica nije bila poznata ličnost. Pustite me. Neću nikoga da ofiram posle toliko godina. Samo mi još fali da se s njim prepucavam preko novina - kazala je usplahireno Lepa.
Dovoljno je pogledati s kim je Lukićka bila u braku i kada, ali eto, ona neće da se upliće njegovo ime. Ipak, davno je bilo.