Vijesti
Žuta štampa
"Jer ona to zaslužuje": Severina spavala u Angelininom krevetu
30.11.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
"Jer ona to zaslužuje": Severina spavala u Angelininom krevetu
Poput svog idola Severina je sa sinom u Sarajevu boravila u predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 410 eura. I Brad i Angelina ondje su bili dva dana.
Severina Vučković (40), posebna gošća na koncertu Kemala Montena, sa sinom Aleksandrom boravila je u hotelu Europe. U luksuzno namještenom predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 410 eura, u februaru je dva dana boravila i Angelina Jolie (37).
S Bradom Pittom (48) ondje je promovirala svoj film “U zemlji krvi i meda”. Baš poput holivudskog para, Severina je u sobi uživala u jacuzziju, raskošnome minibaru, posluzi 24 sata na dan i najmodernijoj tehnici.
Također, u sklopu hotela nalazi se wellness centar sa solarijem, bazenom, saunom i teretanom. Kako 24sata saznaje, splitska pjevačica nije imala posebnih zahtjeva, ali tražila je masera bez kojeg ne može.
U sunčanim naočalama svako jutro spušta se na doručak, a ostatak dana provodi u restoranima ili u šetnji Baščaršijom. Dok joj je sina čuvala dadilja koju je povela iz Zagreba, Severina je na generalnoj probi uvježbavala svoj hit “Grad bez ljudi” i pjesmu Gabi Novak “Pamtim samo sretne dane”.
Odabir pjesme kojom se proslavila njena starija kolegica mnogi su komentirali kao odgovor Milanu Popoviću (48) s kojim je prekinula prije dva mjeseca. Zajedno su bili nepune dvije godine.
Severina je na dočeku 2011. pjevala u hotelu Splendid u Bečićima kraj Budve. Ona i dečko Milan Popović (48) navodno su uzeli apartman na posljednjem spratu. Ondje su za Uskrs iste godine bili Angelina i Brad. Osim njih, u apartmanu je spavala i Madonna (53).