Vijesti
Žuta štampa
Javne ličnosti kod "gatara": Severina u Travniku "salijevala stravu", Bregović redovan pacijent
06.12.2012. 12:00
Izvor: 24sata.info
Javne ličnosti kod "gatara": Severina u Travniku "salijevala stravu", Bregović redovan pacijent
Vrlo raširena praksa, posebno u našoj zemlji, "liječenja" straha, uroka i bolesti kada zakaže medicina, je salijevanje strave. I javne ličnosti često posjećuju gatare, bioenergičare, astrologe... samo to kriju kao "zmija noge". Jer, zaboga, nevažno je što idu tim ljudima, bitno je to sakriti od javnosti, piše Express.
Još jedna u nizu koja se odlučila na taj korak je i hrvatska pjevačica Severina Vučković. Bar tako tvrde očevici koji su je nedavno vidjeli u Travniku i to na kućnom pragu žene koja salijeva strave. Kažu da ova žena ima itekakvog uspjeha u tom vidu liječenja, no jedina je razlika u tome što ona salijeva strave preko voska, a ne olova kao što je slučaj kod većine drugih koji se bave tom vrstom posla.
Ako je vjerovati tim pričama, očito da je Severini mnogo teže, nego što to izgleda na prvi pogled, pao raskid sa Milanom te podatak da je ponovo sama. Još sa djetetom. Boji li se Severina uloge samohrane majke pa je stoga odlučila saliti stravu ili ti strahovi sežu još daleko u prošlost, ne znamo. S obzirom na to da je ova atraktvina pjevačica, koja je "zagazila" u petu deceniju života, imala burnu prošlost i ne čudi nas što je potražila takvu vrstu pomoći. Express piše kako ih samo interesuje ko ju je savjetovao s obzirom na to da malo ko u Hrvatskoj poznaje takav vid alternativne medicine.
No, nije samo Severina ta koja je potražila takvu vrstu pomoć. Navodno je i Goran Bregović nedavno posjetio bioenergičara iz Kiseljaka zvanog Konzola.
- Brega je redovan pacijent. Pozitivna energija mu je veoma neophodna u poslu kojim se bavi a to u velikoj količini dobije kod ovog čovjeka iz Kiseljaka. Stoga i ne čudi što ga često posjećuje - tvrdi izvor Expressa.