Vijesti
Žuta štampa
Srpski voditelj zasut prijetnjama jer je ugostio Mesića
11.12.2012. 12:00
Izvor: dnevnik.ba
Srpski voditelj zasut prijetnjama jer je ugostio Mesića
'Ti si sapun za pranje ustaškog obraza' i 'Ivane, sada se slobodno može reći da si samo duh koji hoda Srbijom. Znači, smatraj da te nema... Bijedo od čovjeka', samo su neki od komentara nezadovoljnika na Twitteru.
Međutim, neki su pohvalili Ivanovićev poklon Mesiću - maketu traktora koja simbolizira odlazak hrvatskih Srba iz svojih domova tijekom Oluje. 'Traktor je odradio svoje, kratko i jasno, svaka čast!' i 'Bravo za poklon, originalno. Legenda si!', neki su od pozitivnih komentara.
Ivanović je rekao da ga prijetnje ne zabrinjavaju i ne iznenađuju. 'S obzirom na to u kakvoj zemlji živimo, nije čudno što se ovakve stvari događaju', kaže Ivanović. Mesićevo gostovanje kritizirale su i neke osobe iz javnog života, poput glazbenika i deklariranog četnika Bore Đorđevića.
'Ne vjerujem da bi bilo tko iz Srbije mogao gostovati kod Hrvata a da mu odmah ne poture onog provokatora, novinara koji mrzi Srbe. Ne mogu kriviti Ivana, to je politika kuće u kojoj radi. Prva srpska televizija nema dodirnih točaka sa 'srpskom'. U svakom slučaju mislim da mu to nije trebalo', rekao je Đorđević.
Dizajner Saša Vidić ironično je dodao da je Ivanović mogao pozvati i adekvatnu glazbenu pratnju poput Thompsona, ali je, kao i Đorđević, naglasio da ne krivi Ivanovića nego produkciju. Ivanović je oštro reagirao na optužbe nazvavši Vidića 'pederom' i 'narkomanom', prenosi Kurir.