Vijesti
Žuta štampa
U 2013. možda se i udam, ništa nije neostvarivo
29.12.2012. 17:00
Izvor: Mojportal.ba
U 2013. možda se i udam, ništa nije neostvarivo
Popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga kaže da će ovu godinu pamtiti po puno koncerata i putovanju u Ameriku, ali i po tome što me zdravlje nijednom nije izdalo.
Iako nema nekih ozbiljnijih problema sa zdravljem pjevačica priznaje da svako malo ode izvaditi krv. 'Postala sam hipohondar', kaže Rozga za Večernji list.
Na pitanje koga će prvog poljubiti u novoj godini, Jelena kaže da će to biti gitarista ili basista iz benda, jer će Novu godinu dočekati na bini.
'Novu godinu dočekat ću na bini jer volim svoj posao. Kad ga više ne budem voljela i kad se sve svede na zarađivanje, prestat ću pjevati', priznaje pjevačica.
Kada je u pitanju popis novogodišnjih odluka, Jelena kaže da ga je odavno sastavila.
'Što se tiče posla, već imam planove i za maj. Za tu disciplinu kriva je ruska baletna škola koja me naučila da s poslom nikad ne kasnim. Ali zato zakasnim na svaku kafu.
Što se tiče privatnog života, ne mogu planirati. Možda se u sljedećoj godini udam. Ništa nije neostvarivo.'
'Još nisam spremna za dijete. Znam, imam 35 godina i neko će me zbog toga osuditi, ali nisam. Ako mi se dogodi – što zvuči glupo u vremenima kad postoji zaštita – dogodit će se i bit ću presretna', rekla je pjevačica na pitanje o djeci.