Vijesti
Žuta štampa
Blam: Karleuša cipele Kardašijanove predstavila kao svoje!
12.01.2013. 14:00
Izvor: cafe.ba
Blam: Karleuša cipele Kardašijanove predstavila kao svoje!
Pjevačica se sinoć obrukala kada se na Tviteru pohvalila svojim prepunim cipelarnikom za koji se nešto kasnije ispostavilo da pripada Kloi Kardašijan
Jelena Karleuša se sinoć propisno izblamirala na Tviteru – htjela je da se pohvali “svojom” kolekcijom cipela pa je uz kratak komentar “Blame on me”, ili u slobodnom prevodu “Kriva sam”, postavila sliku cipelarnika prepunog skupih cipela.
Međutim, ubrzo se ispostavilo da se na pomenutoj slici nalazi cipelarnik Kloi Kardašijan kao i da je tu fotografiju Karleuša skinula sa sajta magazina “Elle”!
Kada su počeli da je prozivaju zbog ove “pozajmice”, ona je sklonila sliku i nekoliko minuta kasnije objavila novi tvit, ovoga puta sa još dinamitnijim komentarom “Let this bitch burn in hell” i usput okačila novu fotografiju, ovoga puta “izistinski” njenih cipela.
E, sad, ni ovdje se nije proslavila, nešto joj se iste cipele ponavljaju… pa je slike četiri reda polica sjekla, pa ih kalemila jedne na druge, valjda da bi dobila istu visinu ormara kao kod Kloi Kardašijan! Vi sami procijenite koliko je u tome uspjela…