Vijesti
Žuta štampa
Aleksandra Radović održala koncert u Coloseum Clubu
21.01.2013. 20:00
Izvor: Mojportal.ba
Aleksandra Radović održala koncert u Coloseum Clubu
U prepunom Coloseum Clubu u subotu navečer, Aleksandra Radović je održala svoj sada već tradicionalni januarski koncert.
Koliko Sarajlije cijene i prate rad ove pjevačice potvrđuje veliko interesovanje za koncert i izuzetna posjećenost. Za koncert Aleksandre Radović tražila se karta više!
Besprijekornim vokalnim sposobnostima počastila je Aleksandra sve prisutne goste svojim hitovima, a pjevalo se do duboko u noć „U inat prošlosti“, „Čuvaj moje srce“, „Zažmuri“, „Daleko od očiju“, kao i ostale muzičke numere koje su su je proslavile.
Popularna pjevačica je svoj put ka uspjehu gradila dugotrajno i polako. Sedam godina je bila prateći vokal, a njena solo karijera počinje 2003. godine, kada se na festivalu "Sunčane skale" predstavila pjesmom "Kao so u moru" i osvajila drugo mjesto. Do sada je izdala tri albuma, a naredni bi svjetlost dana trebalo da ugleda u septembru. Uživa u odrastanju jednoipogodišnje kćerkice Nine, ali ne zanemaruje ni poslovne obaveze.
Velika pjevačica i zabavljačica još jednom je u Sarajevu izazvala emocije, euforiju i natjerati sve prisutne goste na ples, te opravdala status dive.