Vijesti
Žuta štampa
Milan se viđa s djevojkom iz srednje škole?
06.03.2013. 20:00
Izvor: Cafe.ba
Milan se viđa s djevojkom iz srednje škole?
"Milan je pošao u teretanu i to upravo na nagovor Jovane. Sa njom se za sada dopisuje i viđa povremeno. Oni su bili neko vrijeme u vezi dok su išli u gimnaziju u Zemunu. Ona je iz Pazove i tamo je išla u srednju školu", ispričala je djevojka koja ih je vidjela u jednom kafiću
Pjevač Milan Stanković viđa se sa svojom djevojkom iz srednje škole Jovanom, navodi magazin “Skandal”. Naime, do susreta je došlo u jednom kafiću u Staroj Pazovi, gdje par provodi dosta vremena zajedno.
- Milan je dolazio nekoliko puta sa Jovanom. Mi je znamo jer živi ovdje. Oni su bili u vezi u srednjoj školi, a sada ga je ponovo našla i viđaju se – ispričala je konobarica lokala u kojem se Milan i Jovana viđaju.
Izvori bliski pjevači otkrivaju da se on već dvije nedjelje dopisuje sa Jovanom i da su u fazi muvanja.
- Milan je pošao u teretanu i to upravo na nagovor Jovane. Sa njom se za sada dopisuje i viđa povremeno. Oni su bili neko vrijeme u vezi dok su išli u gimnaziju u Zemunu. Ona je iz Pazove i tamo je išla u srednju školu - ispričala je djevojka koja ih je vidjela u kafiću.
S obzirom na to da su Milana mediji prošle nedjelje povezivali sa voditeljkom koja mu je drugarica, a pričalo se da je Dan zaljubljenih proveo sa pjevačicom i bivšom djevojkom Radom Manojlović, epilog ove priče dobićemo u narenom periodu.