Vijesti
Žuta štampa
Dadu Polumenti žena zabranila da pjeva!
18.03.2013. 20:00
Izvor: Cafe.ba
Dadu Polumenti žena zabranila da pjeva!
Poslije zabrane izlazaka, provoda i pića, pjevač od supruge Selme dobio zabranu i za nastupe
Od kada se pjevač Dado Polumenta oženio učiteljicom vjeronauke Selmom Mekić , postao je pravi papučić! Prvo je prestao da izlazi i da se provodi, zatim da pije, a na kraju mu je zabranjeno čak i da pjeva! Naime, napravio je višemjesečnu pauzu u nastupima, jer je tako tražila njegova žena, kako bi se više posvetio njoj.
- Još uvijek niko ne može da vjeruje da se Dado smirio. Selma ga je skroz promijenila, a zabranila mu je i da pjeva. Naravno ne zauvijek. Ona je zahtijevala da jedan period nakon vjenčanja bude posvećen samo njoj. Neće nastupati do početka maja, a prekinuo je saradnju i sa svojim dugogodišnjim menadžerom, koji mu je mnogo pomogao u životu. Sve vrijeme sjedi kod kuće, nikome od prijatelja se ne javlja, čak i ne odgovara na šaljive poruke da je postao papučić – otkrio je za “Kurir” jedan od bivših Dadovih prijatelja.
Podsjetimo, Dadov stric Šako Polumenta, nedavno je izjavio da nikada više neće sarađivati sa svojim bratancem zbog Dadove prevelike želje da sve kontroliše. Možda Dado ima kontrolu nad poslovnim obavezama, ali u privatnom životu vidi se “ko vozi traktor, a ko otvara kapiju”.