Vijesti
Žuta štampa
Pripreme za spektakl "Plavog orkestra" u Zetri 19. aprila
Bina će biti u obliku broja 7
26.03.2013. 12:00
Izvor: dnevniavaz.ba
Bina će biti u obliku broja 7
Zahuktavaju se pripreme za spektakularni koncert "Plavog orkestra", koji je za 19. april zakazan u sarajevskoj Zetri. I dok u cijelom regionu vlada veliki interes za koncert kultnih "Plavaca", a prodaja ulaznica već u prvoj sedmici premašuje sva očekivanja organizatora, daleko od očiju javnosti planiraju se detalji velikog muzičkog događaja.
Kako doznajemo, u toku je gradnja specijalne bine koja će biti postavljena u dvorani, a bit će u obliku broja 7, a "Sedam" je ustvari naziv novog albuma kultnih "Plavaca".
Također, angažirani su vrhunski tehnički timovi na realizaciji velikog svjetlosnog, video i audiospektakla. Frontmen "Plavog orkestra" Saša Lošić Loša s Mr. Paleom i produkcijskim timom "Blow Up" povodom toga obišao je Zetru, a na licu mjesta obavili su početne dogovore.
Zbog velikog interesiranja za koncert i mnoge turističke agencije iz cijelog regiona u svoju ponudu uvrstile su i organizirani prijevoz posjetilaca u Sarajevo na koncert "Orkestra", poručuju iz menadžmenta grupe, dok "Plavci" obećavaju odličan provod i spektakularan ugođaj posjetiocima u Zetri.