Vijesti
Žuta štampa
Vendi i Maja Nikolić preblijedjele a ukućani vikali 'Ne'
16.04.2013. 12:00
Izvor: cafe.ba
Vendi i Maja Nikolić preblijedjele a ukućani vikali 'Ne'
Ove dvije pjevačice podižu 'prašinu' u rijalitiju gotovo svakog dana, ali ono što im je voditeljka uradila dugo će pamtiti.
Maja Nikolić nekoliko puta do sad se našla na "meti" Marijane Mićić koja ju je izigrala pred kamerama. Tako joj je jednom prilikom rekla da je ona jedna od najomiljenijih ukućana, a onda je sasjekla sa "apri-li-li-li". Zbog njenih komentara Maja je čak i napustila kuću na kratko a sada je doživjela novi šok. Osim nje i Vesna Vukelić Vendi našla se na udaru. Kada je trebalo da saopšti ko ispada iz rijalitija, Marijana je rekla svima da sjednu a da će jedna od ove dvije pjevačice ispasti. Ostali takmičari su počeli da viču "ne" dok su njih dvije stajale i u nevjerici gledale oko sebe.
- Vendi i Majo, vaši sukobi obilježili su prethodne nedjelje kuću "Velikog brata" i svima nam je bilo zabavno da to gledamo Međutim, svemu jednom dođe kraj ali to nije danas. Bobane izbačen si, saopštila je ona na kraju.
Ovo je bio šok za sve ukućane pa je tako Vendi ostala da stoji još nekoliko trenutaka dok se Boban polako spremao da izađe. Ovakvu podvalu rijetko ko bi oprostio a ove dvije pjevačice će je sigurno dugo pamtiti. Sve ovo možete vidjeti pri kraju prvog i na početku drugog snimka.