Vijesti
Žuta štampa
Maja Nikolić izbačena: Tope, navijam za tebe, Vendi ti si carica!
03.05.2013. 14:00
Izvor: 24sata.info
Maja Nikolić izbačena: Tope, navijam za tebe, Vendi ti si carica!
Pjevačica je odlukom glasova publike elimisana iz rijalitija i ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu od 50.000 eura. "Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi a ići ću i na nastupe Maje Volk", rekla je Maja poslije izlaska iz kuće
Maja Nikolić osmi je takmičar koji je napustio rijaliti šou-program “Veliki brat” i tako ostala bez mogućnosti da se bori za nagradu vrijednu od 50.000 eura. Da podsjetimo, uz pjevačicu nominovane su bile još starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić.
- Stojim iza svega što sam uradila. Ostaću u dobrim odnosima sa Topom, Anetom, Vendi a ići ću i na nastupe Maje Volk – rekla je Maja Nikolić, koja je rekla da posti ne zato što misli da je bolja, već da je gora od drugih i da se tako osjeća čistijom.
Pjevačica je dobila priliku da pozdravi ukućane, a ona su obratila upravo Topu, Aneti i Vendi.
- Tope, navijam za tebe! Aneta, drži se, Vendi carice, pozdrav i za Maju Volk – rekla je Maja, koja je naglasila da Željko i Slavko nisu njeni tipovi muškaraca.
Ovo je bilo posljednje izbacivanje putem nominacija, pošto se od ovog trenutka glasa za pobjednika pete sezone ovog serijala. Polufinalne večeri biće organizovane u petak i subotu, a veliko finale je zakazano za ponedjeljak uveče u 21 čas.