Vijesti
Žuta štampa
Aleksandra Prijović u atraktivnom izdanju!
06.07.2013. 14:00
Izvor: 24sata.info
Aleksandra Prijović u atraktivnom izdanju!
Izgleda da je Prijovićeva poslušala kritike jer se na snimanju emisije "Grand show" pojavila u nesvakidašnjem, atraktivnijem izdanju, a fotografiju je postavila na svoj Facebook nalog
Mlada pjevačica Aleksandra Prijović navikla je publiku tokom takmičenja "Zvezde Granda“ da je gleda u haljinama u kojima je djelovala elegantno.
Zbog svojih izdanja na sceni dobijala je i zamjerke da izgleda starije i često je dobijala savjete da bi trebala da se oblači u skladu sa svojih 17 godina.
Izgleda da je Prijovićeva poslušala kritike jer se na snimanju emisije "Grand show" pojavila u nesvakidašnjem, atraktivnijem izdanju, a fotografiju je postavila na svoj Facebook nalog.
Da li će se njenoj publici koja ju je navikla u smjernim izdanjima dopasti kao "vamp" pjevačica, ostaje da vidimo, ali sudeći po komentarima ispod fotografije, svi su oduševljeni.
Inače, ona ovih dana promoviše svoju pjesmu "Još večeras plakaću za tobom“ koja je pobrala za sada odlične kritike, a sama Aleksandra se nada da će to biti pjesma koja će trajati duže od jednog ljeta.
Aleksandar, osim po lijepom pjevanju, poznata je i po aferi sa pobjednikom Zvezda granda 2013., Amarom Giletom Jašarspahiće, prenosi Kurir
Podsjetimo, pričalo se da su Zvezde Granda Aleksandra Prijović i Amar u tajnoj vezi, a te priče su se još više raširile poslije njegove pobjede kada mu je Aleksandra, na slavljeničkoj žurki, na uvce otpjevala dvije pjesme.
Bosanski mediji su čak pisali da je pobjednik Zvezde Granda morao da spriječi tuču između Giletove simpatije Emine i Aleksandre. "Mi se družimo i najbolji smo prijatelji, ali ne znam da li će nešto da se desi iz tog prijateljstva."