Vijesti
Žuta štampa
Verena o "škakljivim" scenama u spotu!
18.07.2013. 12:00
Izvor: 24sata.info
Verena o "škakljivim" scenama u spotu!
U intervju za ekskluziva.ba kontraverzna pjevačica Verena Cerovina prvi put je progovorila o tome kako joj je bilo snimati onako “škakljive” scene u sportu za pjesmu “Voli me hitno”, koju je snimila sa jednako kontroverznim Fuadom Backovićem Deenom.
- Verena, šta se trenutno dešava kod tebe? Kako si zadovoljna ovim ljetom i poslom?
Iskreno, mnogo sam zadovoljna. Evo već čitav maj, juni, i ovu polovinu jula radim skoro svaki vikend, za sada je dobro. Poslije dueta `Voli me hitno` posao me zaista hvala Bogu krenuo.

- Da li je u planu nešto novo od tebe?
U planu je prvo moj godišnji odmor koji je tek planiran za polovinu avgusta, pošto radim svaki vikend do Bajrama i za Bajram sva tri dana. Preslušavam melodije, biram novu pjesmu, i naravno osmišljam novi projekat. Zaista planiram nešto sasvim novo.

- Spot za pjesmu `Voli me hitno` dobro je uzdrmao javnost. Da li je to i bio cilj?
Prezadovoljna sam kako je prošao duet `Voli me hitno`, ali zaista. Šta je čovjek bez cilja...

- Kako je bilo snimati onako „škakljive“ scene, s obzirom da se prvi put susrećeš sa tim
Reći ću ono što mi mnogi neće povjerovati, jer spot govori nešto sasvim drugo, a ono što sam ja i kakva sam ja zapravo je sasvim treća stvar. Scene u spotu smo zaista dugo snimali, jer mi je bilo mnogo neugodno, i svaki put kad bi mi se Fudo približio da snimimo škakljivu scenu, ja bi se počela smijati na sav glas, i počela govoriti: ``Joj, čekajte treba mi malo više koncentracije``. Moram da priznam, nije mi bilo baš prijatno, što će vjerujem mnoge da začudi.

- Šta imaš poručiti svima onim koji te ne shvataju i koji ne razumiju tvoj put ka uspjehu, općenito sve o showbizzu?
Poručila bi im da me slobodno ne shvataju još više, jer što me oni više ne shvataju, moj uspjeh je veći. Ali, sebi ću dati za pravo da kažem da će se jednog dana svi ponositi sa mnom. Šta je žena bez samopouzdanja...

- Kada si ti u pitanju, možemo reći kako je publika podijeljena. Ili te vole, ili te mrze. Sigurno nailaziš na brojne kako pozitivne, tako i na negativne komentare. Kako reaguješ kada vidiš malo primitivniji komentar o tebi?
Moram da priznam kako sam prije reagovala jako burno, ali sada ako recimo naiđem na samo pozitivne komentare iskreno rečeno zabrinem se. Na primitivne ljude sam navikla, ali kao što rekoh zbog takvih se polako, ali sigurno samo mogu penjati na vrh i ostvariti svoj san.

- Svi kažu Verena lijepa, zgodna i svi se čude kako nemaš dečka. Šta se dešava na polju ljubavi? Postoji li nešto o čemu još nisi progovorila?
Dok meni moja karijera cvjeta, ja sam ok. Ne razmišljam puno o ljubavi, mlada sam, trebam još puno toga da postignem u životu, a onda ću razmišljati o onom pravom.

- Nedavno se pisalo kako si u vezi sa nekim sarajevskim biznismenom, ima li istine o tome?
Mogu samo reći da sam slobodna.

- Kako zamišljaš svog idealnog muškarca?
Idealno ne postoji, to svi znamo. Nemam određen tip, može samo spontano i duhovitošću da me privuče.

- Čiji rad i trud na ovim prostorima najviše cijeniš?
Mnogo cijenim rad i trud Jelene Karleuše, jer to je žena koja zaista mnogo ulaže u svoju karijeru, više nego što joj se vraća. Sviđa mi se što pokušava na naše prostore da uvede svjetsku kostimografiju, scenski nastup, muzički žanr. Ne može to svako, a ona to itekako dobro radi i žao mi je što mnogi to ne razumiju. Izrazito cijenim rad Marije Šerifović ,Armina Muzaferije, koji ima poseban senzibilitet i rekla bi da na poseban način stvara, pjeva i osjeća muziku.

- Mnogi komentarišu tvoj provokativan stajling. Evo, prava prilika da svima objasniš zbog čega se oblačiš tako „provokativno“?
Šta tu ima da se objasni? Volim da nosim ono što mislim da mogu dobro da iznesem, i mislim da mi sve to dobro stoji, i na kraju krajeva scenska garderoba se po meni mora razlikovati od privatne. Na sceni je dopušteno ono što možda u privatnom životu ne bi trebalo...
- Farma kreće od septembra, da li bi išla u taj rijaliti, možda si već i dobila ponudu?
Mislim da bi ušla u taj rijaliti... Ljudi bi me sigurno bolje upoznali, tačno onakvu kakva jesam i samo zbog toga bi i ušla.