Vijesti
Žuta štampa
Dubrovnik: Bill Gates uživao u Čolinom koncertu!
13.08.2013. 12:00
Izvor: 24sata.info
Dubrovnik: Bill Gates uživao u Čolinom koncertu!
Multimilijarder s porodicom ovih dana ljetuje u Hrvatskoj, a njegova skupocjena jahta bila je usidrena u blizini Gospinog polja, gde je Čolić održao trosatni spektakl
Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić održao je u petak uveče koncert u Dubrovniku, a pored više od 7.000 obožavatelja, u koncertu je uživao i milijarder Bill Gates ,koji s porodicom ovih dana ljetuje u Hrvatskoj.
Gatesova skupocjena jahta bila je usidrena u blizini mjesta održavanja koncerta, pa je Gates imao priliku da sluša Čolu puna tri sata.
Čolić je trosatni spektakl počeo pjesmom “Produži dalje”, da bi nastavio da ređa svoje najveće hitove. Obožavateljke su se uželjele pjevača, budući da 25 godina nije pjevao u Dubrovniku, te je ovaj put imao pojačane mere obezbjeđenja. Publika je sve vrijeme bila na nogama i kao jedan pjevala hitove “E, draga, draga”, “Ti si mi u krvi”, “Pusti, pusti modu”, “100 puta”…
- Za publiku sam uvijek spreman da dam sve najbolje od sebe i zato mi nije teško da pevam po tri sata na koncertima. Hvala svima koji mi daju podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osjećaj kada sam na bini i pjevam. Tako je bilo i večeras, hvala Dubrovniku- rekao je oduševljeni Čolić nakon završetka koncerta.
Osim Gatesa, u nastupu su uživali i maneken Neven Bošković, koji je bio u društvu ministra zdravlja Bosne i Hercegovine Šanka Mesihovića.