Vijesti
Žuta štampa
Brak Mirze Šoljanina i Merime Džeko upao u krizu?
18.09.2013. 12:00
Izvor: 24sata.info
Brak Mirze Šoljanina i Merime Džeko upao u krizu?
Nešto manje od godinu dana nakon “vjenčanja decenije” brak pobjednika jednog od ranijih izdanja Hayatovog muzičkog realityja “Zvijezda možeš biti ti” Mirze Šoljanina i sestre Edina Džeke, Merime – upao je navodno u krizu
Barem tako tvrde izvori bliski ovom paru, pojašnjavajući da, kako se čini, prolaze kroz nešto burnije razdoblje u kojem ima i svađa – a koje su karakteristične za mlade bračne parove.
Kako doznajemo, za sada ipak još uvijek sigurno plove bračnim vodama, uprkos razmiricama kojih je bilo kao i u svakom braku. Nadati se da će ih prevladati.
Podsjetimo, svadbena ceremonija pjevača Mirze Šoljanina i Merime Džeko, sestre reprezentativca BiH Edina Džeke, koja je održana prošlog ljeta u Sjenici u kompleksu hotela “Borići” definitivno je bila vjenčanje za pamćenje.
Na svadbenom veselju bilo je tačno 400 zvanica, koje je zabavljalo nekoliko bendova. Na svadbi je, podsjetimo, ipak najviše pažnje izazvao Edin Džeko. On je sestru Merimu doveo pred matičara i novopečenim mladencima među prvima čestitao. Zajedno s Džekom tada je bila i njegova djevojka Amra Silajdžić, a svi su se pitali hoće li uskoro biti još jedno vjenčanje u porodici Džeko… Za sada od toga nije bilo ništa, no, ko zna…