Vijesti
Žuta štampa
Cakana opljačkana: Lopovi su mi odnijeli sve iz kuće!
02.10.2013. 12:00
Izvor: cafe.ba
Cakana opljačkana: Lopovi su mi odnijeli sve iz kuće!
''Odnijeli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, suvenire - samo nakit i satovi vrijede više od 20.000 evra! Ma, upropastili su mi život!'', uznemireno je ispričala pjevačica
Pjevačica Dragica Radostavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić, opljačkani su tokom vikenda, a lopovi su iz njihove kuće u Sremčici odnijeli, pored drugih vrijednih stvari, i nakit i satove u vrijednosti od 20.000 evra!
Par je tokom dana u nedjelju otišao u šetnju sa psom nedaleko od kuće, dok su provalnici, kako objašnjava Cakana, ušli na zadnji ulaz, kroz najmanji prozor koji su razvalili.
- Odnijeli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, suvenire, i nama druge bitne stvari koje smo godinama skupljali. Samo vrijednost nakita iznosi više od 20.000 evra! Ma upropastili su mi život – rekla je vidno potrešena pjevačica za “Kurir”.
Pjevačica i njen suprug uživali su u nedjeljnom popodnevu, nedaleko od kuće, ni ne sluteći da im baš u tom trenutku provalnici tumaraju po imanju i odnose vrijedne stvari.
- Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim su prešli u moju i sve ostale prostorije u kući. Ne možete da zamislite kako sam se osjećala! Svaki kutak osim tog prozorčeta nam je pokriven kamerama, a sada nam stiže i oružje, tako da ću da pucam na svaku osobu koja mi se približi kući. Ubijam, ili u najmanju ruku ranjavam! Eto tako! – ljutito je ispričala Cakana.