Vijesti
Žuta štampa
Edin proverio i potvrdio: Sara je nevina!
10.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Edin proverio i potvrdio: Sara je nevina!
Na imanju u Lisoviću farmeri su dobili zadatak da se igraju Suđenja, a prvi spor se vodio između Ivana Marinkovića sa jedne strane i Divne Karleuše i Suzane Perović sa druge strane, dok je Vajs bio sudija. Marinković je njih dve optužio da su stvorile “Klozetski klan” i da su u njega uvukle i mladu Saru Trajanović, te da njih tri stalno tračare iza poljskog WC-a. Sa druge strane, u uvodnoj reči su njih dve navele da je Ivanu zapravo krivo što on nije uspeo da upadne u društvo koje puši iza WC-a, a naročito mu je zasmetalo kada je u rijaliti ušao dečko Trajanovićeve – Andrija Aki Marković.
“Predmet Ivanovog interesovanja su mlađe farmerke koje ne uspeva da osovji. Budući da on ne želi da bude stalno bivši, nego i sadašnji. Ukoliko je emotivno neispunjen ne da nam da se skupljamo iza WCa Dok je bio dopisni član nije imao ništa protiv, a pošto smo primili nove članove on nije hteo da bude naš klan”, rekla je Divna. Ona je navela i da Ivan saleće sve devojke koje se pojave na imanju i da naročito preferira manekenke, ali sve neuspešno, a svoju štićenicu Saru je navela kao nevinu, što je Edin Škorić kao amaterski ginekolog potvrdio. “Sara je i te kako nevina. Nikad niko nije hodao tom šumom. Na pregledima sam video”, rekao je Edin. Sa druge strane, Ivan se branio da zapravo sve devojke njemu prilaze i izneo je i nekoliko ružnih reči na račun Akija.Uoči ovog suđenja ovonedeljna gazdarica Jelena Golubović nije htela da se skloni sa čela stola, što je u ranijim suđenjima bila praska da se to mesto prepusti postavljenom sudiji, u ovom slučaju Vajsu, pa su se svi učesnici u suđenju preselili na drugu stranu stola. Ovo je zasmetalo Jeleni zato što je izgubila pažnju i kamere i farmera pa je sve vreme dobacivala nešto kako bi privukla pažnju, ali bezuspešno.
U drugom sporu u sudnici na farmi suočeni su bili Simonida Ačević i Lepi Mića, dok je za sudiju postavljena Zorica Marković. Spor se vodio oko toga ko je dosledan, a ko ne. Mića je izneo da Simonida nije prostituka za minute, kako je juče govorila, ali da je dokazala svojim ponašanjem da je prostituka za krem i čokoladice. Ostali farmeri su jednoglasno stali na stranu Miće, a tokom ovog spora vodio se sukob između farmera i priče u vezi sa tim ko radi za kolektiv, a ko misli samo na sebe.
Veče suđenja zatvorio je sukob Šekija Turkovića sa jedne strane i Mikija Đuričića i Lepog Mića, a sudija je bio Ivan Marinković. Pevač je optužio dvojac da blate njegovo ime i karijeru. Miki je odgovorio da je netačno da on proziva njegovu karijeru, ali da misli da je Šeki loš čovek i da ima loš karakter.