Vijesti
Žuta štampa
Jelena odbrusila Japi: Neću da ti se pravdam s kim ležem!
22.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Jelena odbrusila Japi: Neću da ti se pravdam s kim ležem!
U nedelju veče je na imanje u Lisoviću ušao Aleksandar Marinković Japa, navodno bivši dečko Jelene Jovanović, koja se s druge strane ponaša kao da nema razloga da mu se pravda i da su bili samo prijatelji.
Pre samog ulaska na imanje Japa je rekao da ne shvata zašto ga je Jelena zaboravila posle samo pet dana, a prilikom današnjeg susreta u dvorištu, to joj je i rekao u lice.
“Čekam odgovor šta je to bilo, peti dan počela si da ležeš u krevet. Nisi me nijednom spomenula, kao da ništa nismo imali godinu dana, a sve se zna iako misliš da se ne zna. Kako si mogla to? Kako si mogla da zaboraviš sve, znamo se. Čekam objašnjenje”, pričao je Japa, preneo je “Kurir”.
Jelena je bila zbunjena zbog njegovog ponašanja i naglasila je da su bili samo dobri prijatelji.
“Samo znam da smo bili dobri prijatelji, a otkako si ušao nismo. Ne zanima me šta će drugi reći, ne možete me poremetiti. Neću da ti se pravdam i komentarišem da li sam se zaljubila. Ničija stvar nije kome ću leći u krevet. Ovo je moj život ovde i sada. Ne pada mi na pamet da ti se pravdam”, odgovorila je Jelena.
Jelena je želela i da joj Japa objasni šta znači mimika koju joj stalno upućuje. “Pa što bi se pravdala. Bili smo zajedno godinu dana, što bi mi davala račune pošto si se ljubila sa Edinom iza WCa”, bio je veoma ciničan Japa.
Nakon što se Jelena udaljila on je nastavio da je ogovara kod Zorice Marković, te je rekao da mu se povraća od nje i njenog ponašanja.