Vijesti
Žuta štampa
Sve je spremno za Gibonnijev koncert u Areni: Nemam tremu, to je kao jedna velika svadba!
23.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Sve je spremno za Gibonnijev koncert u Areni: Nemam tremu, to je kao jedna velika svadba!
Dugoočekivani koncert Gibonnija održaće se u Kombank Areni, u petak 25. oktobra 2013. godine sa početkom u 21 čas, u organizaciji AAA produkcije. Njegove obožavaoce očekuje pravi koncertni spektakl u okviru koga će splitski kanautor pevati sve svoje brojne hitove kao sto su „Libar“, „Posoljeni zrak, razlivena tinta“, „Žeđam“, „Zamoli me“, „Činim pravu stvar“, „Oprosti“…i mnoge druge, a takođe i pesme sa aktuelnog albuma „20 Century Man“ koji je objavljen širom Evrope.
Na pitanje kako se oseća pred koncert u Areni, kratko je izjavio: “Nemam tremu na klasičan način. Kad čovek radi koncert za 10.000 ljudi, to je kao da zovete hiljade ljudi na svadbeni ručak. (smeh) Veliki je to pritisak i obaveza. Ne smem da omanem, mora sve da bude „postavljeno kako treba na stolu”.
Pored pratećeg benda, podršku će mu dati dva gitarska virtuoza – Stiv Stivens, gitarista Bili Ajdola i Vlatko Stefanovski. Svoje vokalne sposobnosti beogradskoj publici predstaviće pevačica Maya Azucena, Londonski Gospel Hor i harizmatični pevač Damir Urban.Nastup jednog od najcenjenijih regionalnih izvođača Gibonnija, u petak 25. oktobra u Kombank Areni razlikovaće se od svih njegovih prethodnih koncerata po tome što se neće uživo prenositi putem medija, već će neponovljivi osećaj biti dostupan samo za posetioce koncerta.
Ulazi u Arenu biće otvoreni već od 19:00 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.
Iako je do prvog velikog Gibonnijevog koncerta u Beogradu ostalo još tri dana, karte su gotovo sve rasprodate, a ostalo je još veoma malo ulaznica za tribine nivo 400 i Fan-Pit.