Vijesti
Žuta štampa
Opet plavuša: Tamara Dragičević ove nedelje kao Jelena Rozga
06.11.2013. 20:00
Izvor: svet
Opet plavuša: Tamara Dragičević ove nedelje kao Jelena Rozga
Tamara Dragičević je za petu epizodu šoua “Tvoje lice zvuči poznato” dobila još jedan zgodan zadatak.
Nakon transformacije u YU folk ikonu Lepu Brenu, glumica će sada ući u lik i delo jedne od najajktuelnijih i najlepših pavačica regiona – Jelene Rozge.
Tamara drugi put zaredom mora nositi plavu periku, a mejk-ap artisti ponovo šminkom pokušavaju napraviti sličnost, ovoga puta sa lepom Dalmatinkom.
Eli iz “Montevidea” je uspela da se u prošloj emisiji vizuelno potpuno transformiše u Lepu Brenu, ali po oceni žirija taj efekat nije bio dovoljan, jer nije uspela vokalno da “skine” Brenu.
I Jelena Rozga ima vrlo specifičan glas. U subotu ćemo videti kako će se Tamara snaći u ulozi najuspešnije pevačice grupe “Magazin”.
U vreme Tamarine imitacije Lepa Brena je bila u Ameerici, ali je našla vremena da prokomentariše nastup. “Raduje me svaki put kada me imitiraju! Volim da vidim kako me ljudi doživljavaju, jer je meni moja gestikulacija prirodna stvar, a nekome ko me imitira treba vremena i truda da sve to skine! Sviđa mi se taj period iz ’83. i taj imidž i friz… Dopada mi se kako me je Tamara skinula vizuelno, način na koji je ušla u moj lik, osmeh i frizura koji su zaista frapantno slični meni iz tog perioda”, rekla je Brena Prvoj TV.