Vijesti
Žuta štampa
Grupa S.A.R.S održala koncert u gradu na Uni
Za Bihać naklon do poda
01.03.2015. 14:00
Izvor: avaz.ba
Za Bihać naklon do poda
Noć za pamćenje Bišćanima su sinoć u prepunoj dvorani "Luke" priredili članovi benda S.A.R.S. , a Bišćani su im se za fenomenalnu dvosatnu svirku i atmosferu odužili pjevajući s njima u glas.
Iako su "Sarsovci" kako su kazali, prije izlaska na binu imali malu tremu, jer se nisu nadali da u gradu na Uni imaju veliki broj poklonika njihove muzike, sve je nestalo izlaskom na scenu i sviranjem prvih taktova.
Pjesme "Lutko", "Perspektiva" izazvale su pravi delirij publike, posebno pjesma "Ti, ti, ti" i pojavljivanje na sceni njenog autora Shamso-a . Ovu pjesmu, inače, najvijači Nogometnog kluba Jedinstvo izabrali su kao svoju podršku nogometašima. Na tome im se zahvalio i Žarko Kovačević, frontmen grupe S.A.R.S.
- Da smo očekivali da će ovako biti u Bihaću, ne bi verovali. Bila je prepuna hala , i kao što sam rekao na koncertu, atmosfera je bila 12 od 10. Retki su trenuci kada osetimo ovakvu atmosferu i energiju kod publike, i zato za Bihać naklon do poda - kazao je Kovačević nakon koncerta.
Organizatori koncerta, Agencija „Stage Art“ dovođenjem grupe S.A.R.S. prepoznala je puls mladih ljudi koji su zaslužili da se ovakvi koncerti održavaju i u narednom periodu