Vijesti
Žuta štampa
Indexi i prijatelji
"Da sam ja netko" u Beogradu i Novom Sadu
08.09.2015. 12:00
Izvor: avaz.ba
"Da sam ja netko" u Beogradu i Novom Sadu
Koncert Indexa i prijatelja "Da sam ja netko" bit će održan 30. rujna u Sava centru u Beogradu, a 1. listopada u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.
Inicijator projekta i producent Tomislav Kašljević ponovno okuplja glazbenike, nekadašnje članove "Indexa" nastavljajući tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu od 2007. godine, uz uvijek rasprodane dvorane i bezvremenske pjesme te grupe koje obožavaju sve generacije publike.
"Ovo je još jedan koncert posvećen legendama. Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvijek smo u mislima s preminulim članovima Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem", kaže Kašljević.
Dodaje kako mu je čast što je CD koji je snimljen na jednom od proteklih koncerata nagrađen Porinom, najvećom hrvatskom glazbenom nagradom.
Ove će godine u postavi Indexa svirati nekadašnji članovi: Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).
Pjesme "Da sam ja netko", "Sanjam", "Bacila je sve niz rijeku", "Sve ove godine", "Svijet u kojem živim", "U jednim plavim očima", "Plima" i mnoge druge, pevat će Dado Topić, Željko Bebek, Masimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Jelena Tomašević...
Poseban gost ovogodišnjeg koncerta je pobjednik showa "X-Factor Adria" Amel Ćurić, navode organizatori.