Vijesti
Žuta štampa
Nakon što su snimile duet
Enela Palavra, "bosanka Šakira": Nisam u svađi sa Selmom Bajrami
23.10.2015. 12:00
Izvor: avaz.ba
Enela Palavra, "bosanka Šakira": Nisam u svađi sa Selmom Bajrami
Bosanska Šakira, kako nazvaše mladu pjevačicu Enelu Palavru, nedavno je snimila duet sa Selmom Bajrami. Pjesma “Mlađe, slađe” ekranizirana je u Beogradu i za kratko vrijeme postigla veliku slušanost.
Novu pjesmu i spot od početka je pratila priča po kojoj su se njih dvije već uspjele posvađati. I to zbog momka
- Mi zapravo pjevamo o mlađem i slađem... Da, možda smo se u pjesmi malo posvađale (smijeh). Nije mi jasno kako neko odmah može iskonstruisati takvu priču. Sa Selmom sam snimila pjesmu i samo što smo je objavili pojedinci su na društvenim mrežama počeli pisati o nekoj našoj svađi koje uopće nije bilo. Ona je nedavno imala turneju u Americi, pjevale smo zajedno na nekoliko nastupa, družile se... Očito da je previše ljubomornih koji ne mogu podnijeti što smo nas dvije “ukrstile” glasove – priča mlada Enela.
Godinama živi u Americi i na dobrom je putu zauzme estradni tron. “Povedi me”, “Potjera” “Ljubav me vodi”, “Un poco loca”, “Oko moje”... samo su neke od pjesama koje je do sada snimila i ekranizirala. Prije dueta sa Selmom snimila je još jedan. Riječ je o pjesmi “S tobom na vi” koju je snimila sa Mensurom Salkićem ranijim pobjednikom showa “Zvijezda možeš biti Ti”. Uskoro će sve pjesme objediniti na CD koji će objaviti Hayat produkcija.
Kako “Žena sirena” vrlo rijetko snima duete, na zajedničku pjesmu sa Enelom odlučila se, kako nam priča, iz jednostavnog razloga: djevojka ima potencijal i pred njom je blistava estradna budućnost. Ovu vrlo energičnu pjesmu, mladalačku... ekranizirale su prije mjesec dana u