Vijesti
Žuta štampa
Gile bez dlake na jeziku: Kako su me izdale kolege pjevači
19.10.2016. 12:00
Izvor: Avaz.ba
Gile bez dlake na jeziku: Kako su me izdale kolege pjevači
Amar Jašarspahić Gile završio je snimanje nove pjesme čiji je autor njegov omiljeni pjevač i kolega Saša Matić, a spot će biti sniman u Sarajevu u jednoj kafani.

Iako je sarađivao sa Matićem, Gile priča za "Express" kako se inače ne druži sa kolegama sa estrade. U mnoge se razočarao, priznao je za Express.

- Ne družim se sa pjevačima! Najviše se družim sa osobama sa kojima sam odrastao, u koje vjerujem i za koje znam da su mi iskreni prijatelji. Pjevači su čudni ljudi, puni ljubomore i ne volim se s njima družiti, a tu prije svega mislim na ove mlađe. Volim se družiti sa starijim i koji su pjevači, koji znaju da pjevaju i od kojih možeš nešto da naučiš. Kada se družiš sa ovim mlađim u tvom društvu pričaju sve najljepše, a čim se okreneš pljuju te, a ja to ne želim.

Sa većinom mlađih kolega koji su se takmičili u "Zvezdama Granda" ima jako dobar odnos, posebno sa Fatmirom Sulejmanijem.

- Sa Harisom Berkovićem sam u odličnim odnosima. Mirza Selimović živi do mene u Beogradu. Telefoniramo skoro svaka dva do tri dana. Mirzu zaista cijenim i poštujem, pa tu je Fatmir koji nije pobjedio ali je po meni on ubjedljivo bio najbolji i on je moj pobjednik. Fatmira opet posebno cijenim iz razloga što me nije ispalio, prevario... kako su to učinile mnoge kolege koje sam pozvao na svadbu. On je ispoštovao moj poziv i došao, a mnogi su otkazali, navodno imaju neke obaveze, a ja sam znao da ih nisu imali. To mu nikad neću zaboraviti.