Vijesti
Žuta štampa
Ona sve negira
Melania Trump skratila nos, povećala grudi, podigla vanjski očni kut, koristi botoks...
07.12.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Melania Trump skratila nos, povećala grudi, podigla vanjski očni kut, koristi botoks...
Ne postoji celebrity čiji se izgled trenutno više komentira od onoga Melanije Trump.
''Pronašao sam puno članaka o tome šta je možda učinila, a šta možda nije'' – piše plastični hirurg Mladen Duduković za portal Estetica.hr.
Dodaje da je s profesionalne strane, nakon usporedbe njenih fotografija iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, uvjeren da nije plastičnohirurški “nevina”, kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima.
''Gotovo sam siguran da je operisala nos te ga malo skratila i “ušiljila”, čime je dobila na egzotici lica, vjerojatno je učinila i gornju blefaroplastiku s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog kuta), čime je dobila mačkast pogled.
Kladio bih se i da je povećala grudi silikonskim implantatima, a još sam sigurniji u njezine tretmane botoksom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež izgled bez bora i u 47. godini.
Rekao bih da se podvrgnula i lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti'' – nabraja hirurg Duduković.
Dodaje da je to “možda” ili “vjerojatno” napravila, no da to i nije važno pa nastavlja:
''Treba naglasiti da je riječ je o stvarno lijepoj ženi kod koje su se “potencijalne” estetske korekcije savršeno uklopile u njezinu prirodnu ljepotu i zato s 46 godina izgleda jednostavno fenomenalno'' – zaključio je stručno hirurg Duduković.