Vijesti
Žuta štampa
Mostar Summer Fest: 30.6. i 1.7.2017. su rezervirani za najbolju zabavu pod otvorenim nebom
01.02.2017. 12:00
Izvor: klix.ba
Mostar Summer Fest: 30.6. i 1.7.2017. su rezervirani za najbolju zabavu pod otvorenim nebom
Nakon prethodne četiri godine održavanja, svi ljubitelji kvalitetne glazbe i odlične zabave znaju da ljetna sezona dobrog provoda počinje Mostar Summer Festom, a organizatori su najavili peto izdanje Festa koje nas očekuje krajem šestog mjeseca 2017.godine.
Druženje pod vedrim mostarskim nebom i prepoznatljivim festivalskim zastavicama je zakazano za petak 30.6. i subotu 1.7.2017. na platou Mostarskog sajma koji se pokazao kao izvrsno mjesto za kreiranje jedinstvenog festivalskog grada za vrijeme trajanja Festa.
"Dugo smo razmišljali o datumu i vjerujemo da smo odabrali idealno vrijeme za Fest te da će naša publika i ove godine započeti ljetnu sezonu zabava upravo s nama i to plešući do zore uz ritmove naših izvođača.", poručili su organizatori.
Dodali su i da intenzivno rade na kreiranju line-upa, te da će i za ovo izdanje Festa u Mostar dovesti više od deset glazbenih imena koji jamče odličnu festivalsku atmosferu na dva festivalska stagea, stoga ih za sve novosti svakako pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici