Vijesti
Žuta štampa
Posljednja eliminacijska emisija Zvezde Granda u subotu u 20 sati
22.06.2017. 12:00
Izvor: klix.ba
Posljednja eliminacijska emisija Zvezde Granda u subotu u 20 sati
Od šestorke ovisi tko će u finale, a možda su to i preozbiljno shvatili. Nastupit će svađa u kojoj su svi bili protiv Jelene Karleuše. Šansu imaju i pjevači iz BiH.
Teške odluke stresne su i za neke u žiriju. Jelena Karleuša došla je raspoložena na snimanje, ali kandidatima je odlučila ipak pokvariti raspoloženje. Velika svađa nastupila je oko jedne kandidatkinje koja je izravno prošla u drugi krug, ali joj je JK naglasila kako ništa neće napraviti bude li pjevala underground muziku. Protiv nje su ostali svi ostali članovi žirija, a Marija je čak i psovala. Bosanac je pokušao nametnuti svoje mišljenje, ali je jelena urlala kako estrada nije samo lijepo pjevanje. Na njenu tvrdnju kako najveće zvijezde nisu i najbolji pjevači, ostali u studiju su samo odmahivali glavama. Čak je i Viki imala komentar na sve to, ali ju je plavokosa pjevačica stalno prekidala i govorila joj da ušuti. Saša Popović je vješto balansirao između kandidata i žirija, ali i napomenuo neke novosti u samom finalu. Naime, kandidati koji u konačnom zbroju glasova publike i žirija budu pozicionirani na prvih šest mjesta dobit će i besplatnu pjesmu od Granda. To bi trebao biti dodatni motiv za sve pjevače, među kojima će sigurno biti i onih iz naše zemlje.
Podsjećamo gledatelje kako će se Superfinale show programa Zvezde Granda održati 28. lipnja/juna s početkom u 21 sat, kada će žiri i publika izabrati po jednog pobjednika. Pobjednici će osvojiti, osim titule i pjesama, i po automobil.