Vijesti
Žuta štampa
Spektakularno finale Zvezda Granda sutra od 21 sat na OBN-u
27.06.2017. 12:00
Izvor: klix.ba
Spektakularno finale Zvezda Granda sutra od 21 sat na OBN-u
U izravnom prijenosu u srijedu publika i žiri će odabrati po pobjednika i time zaključiti ovu superuspješnu sezonu show programa Zvezde Granda.
Saša Popović za sve gledatelje sprema spektakl na kojem će nastupiti 13 finalista koji će se boriti za pobjedu, ali i svi članovi žirija. Jelena Karleuša će predstaviti čak dvije nove pjesme, što se također najavljuje kao poslastica večeri. Posebno se nestrpljivo očekuje njen duet sa kolegom iz žirija Acom Lukasom. Poslije proglašenja pobjednika, to je trenutak večeri od kojeg se najviše očekuje.
U spektakularnoj završnici natjecanja Kandidati će nastupiti po slijedećem redoslijedu:
1. Adnan Nezirov
2. Jovana Vasić
3. Denis Kadrić
4. Sandra Rešić
5. Armin Dedić
6. Nina Jovanović
7. Riste Risteski
8. Sanja Vasiljević
9. Damir Džakić
10. Marijana Čelar
11. Mirza Delić
12. Dragica Zlatić
13. Aleksa Perović
Redni brojevi su važni i zbog toga što će se na tome zasnivati i glasovanje koje će biti omogućeno i iz BiH. Kandidati iz naše zemlje i ove sezone imaju velike šanse za pobjedu, jer se u proteklim finalima pokazalo kako su Bosanci i Hercegovci apsolutni vladari televotinga."Gledanost koju ovaj show ima na TV OBN zaslužna je za to što kanidtdati imaju toliko glasova u finalu, uz naravno njihove kvalitete. Sigurni smo kako će ovo finale porušiti sve rekorde i biti najgledanije do sada," kaže PR OBN-a Saša Martić.
Dva izabrana pobjednika dobit će po automobil, a prvih šest u zbirnom broju glasova publike i žirija po pjesmu od Grand produkcije. Ne propustite spektakl i finale najgledanijeg show programa na Balkanu!