Vijesti
Žuta štampa
Aleksandra Prijović za Avaz.ba: Filipu nikad ne bih oprostila prevaru
23.02.2018. 12:30
Izvor: Avaz.ba
Aleksandra Prijović za Avaz.ba: Filipu nikad ne bih oprostila prevaru
Po završetku izuzetno uspješne turneje po Americi, popularna Aleksandra Prijović vratila se ponovno u Evropu, i odmah imala izuzetno posjećen nastup u njemačkom gradu Ofenbahu.

Skoro hiljadu posjetilaca nestrpljivo je čekalo na popularnu pjevačicu, a ona je kao uvijek vesela, nasmijana i izuzetno dotjerana napravila odličnu atmosferu.

Aleksandrina pratnja i ovaj put bio je njen zaručnik Filip Živojinović.

Na pitanje šta očekuje od Filipa za 8.mart, Aleksandra je odgovorila kako je vjerenički prsten za Dan zaljubljenih sasvim dovoljan.

- Ma, sada ne treba da mi bilo šta poklanja. Veoma sam se obradovala vjereničkom prstenu, tako da sam izuzetno sretna i voljena žena - kazala je Aleksandra.

Na pitanje bi li oprostila nevjeru, pjevačica je odmah odgovorila da ne bi, jer za takvo nešto nema oprosta.

Među onima koji su došli da se vide sa njom bio je i Matijas Šmit sa djevojkom Kristinom. Kada su Aleksandra i Kristina stale jedna pored druge, nije se znalo koja je od njih dvije ljepša.

Saša iz Zvornika, "snažni momak" koji radi na obezbjeđenju kluba u kojem je održan nastup, bio je tu večer zadužen ua Aleksandrinu bsigurnost, a dobru atmosferu u bekstejdžu napravio je i nezaobilazni mađioničar Stefano, koji je do suza nasmijavao kako Aleksandru tako i Filipa, a Filipu je poručio da ako se desi da pokuša prevariti Aleksandru, pretvorit će ga u zeca.

Druženje sa Aleksandrom Prijović trajalo je do ranih jutarnjih sati, a osim njenih velikih hitova, pjevačica je pjevala pjesme njenih kolegica, ali i pjesme njene buduće svekrve Lepe Brene.