Vijesti
Žuta štampa
Željko Joksimović: Volim Mostar, publika može očekivati pravi ljetnji koncert
05.06.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Željko Joksimović: Volim Mostar, publika može očekivati pravi ljetnji koncert
Željko Joksimović, jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regiji, će nakon osam godina ponovo održati koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.
"Bit će to pravi ljetni koncert na kojem će svatko u publici moći uživati u repertoaru, muzici, atmosferi, perfektnom zvuku, tonu i efektima koje smo pripremili. Publika može očekivati koncert sa brzim pjesmama, jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se i uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnu sezonu sa jednim dobrim koncertom kakav će biti ovaj u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek", izjavio je Željko Joksimović uoči svog velikog koncerta kojeg će se održati u subotu, 9. juna, u Mostaru.
Finalne pripreme za koncert su u toku i sve će biti spremno za veliki muzički spektakl još u subotu ujutro, najavili su organizatori iz agencije PRimera. Osim pomno odabranog muzičkog repertoara sa najvećim hitovima, priprema se i vrhunska produkcija.
"Imamo iznenađenje u scenskom smislu i to je nešto na čemu smo puno radili u proteklom periodu i na šta sam veoma ponosan. Volim Mostar i volim nastupati u tom jednom čarobnom ambijentu i gradu koji je zaista po svemu jedinstven, sa predivnim mostom i arhitekturom. Jedva čekam da dođem i da se zajedno družimo", otkrio je Joksimović.
Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP backstage) I 50 KM (VIP GOLD sa uključenim pićem dobrodošlice i finger foodom) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Malla I caffeu Forest u Orci, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sistemu Kupikartu.ba.