Vijesti
Žuta štampa
Indira Levak "zagrijala" atmosferu u sarajevskom restoranu uoči večerašnjeg nastupa
17.08.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Indira Levak "zagrijala" atmosferu u sarajevskom restoranu uoči večerašnjeg nastupa
Karizmatična hrvatska pjevačica Indira Levak nastupa u okviru završne večeri Sarajevo After Filma u Domu mladih. Jučer je stigla u Sarajevo i uživala u gastronomskoj ponudi, a navečer je zapjevala u jednom od ugostiteljskih objekata i zagrijala atmosferu.
Nakon što je posjetila Festivalski trg Indira je pojela ćevape na Baščaršiji te se opustila u Pivnici HS sa svojim bendom i prijateljima. Nakon što su zasvirali tamburaši Indira im se pridružila na bini i podigla sve goste na noge otpjevavši pjesmu "Evo banke cigane moj".
Pjevačica je još jednom pokazala da je njena energija zarazna. Poručila je kako će večeras "grmiti i sijevati" u Sarajevu na pozornici Doma mladih te da se mnogo raduje tom nastupu.
Osim Indire, večeras natupaju Elvir Laković Laka i Mirela kao predgrupa.
Koliko voli Sarajevo Indira je pokazala time što je promociju svog prvog samostalnog albuma održala upravo u glavnom gradu BiH u aprilu ove godine.
Indira godinama kroz rad u grupi Colonia, a sada kroz samostalnu karijeru osvaja svojim pjesmama, zaraznim optimizmom i jamči odličan provod na svim svojim nastupima. Ona je, sigurno je, jedna od najenergičnijih osoba muzičke scene, a svoju pozitivnu energiju i vrhunski performans daruje publici na svakom od nastupa. Tako će sigurno biti i večeras.