Vijesti
Žuta štampa
KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O PRSTENU KOJI JE DOBILA OD DEČKA: Jesam za brak
22.10.2018. 12:00
Izvor: Avaz.ba
KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O PRSTENU KOJI JE DOBILA OD DEČKA: Jesam za brak
Prije nekoliko mjeseci Katarina Grujić je objavila fotografiju sa dečkom na kojoj se vidi da je sretna, no atraktivna crnka ne želi da otkrije kako se zove i čime se bavi njen izabranik.

Na ruci nosi prsten koji neodoljivo podsjeća na one vjereničke, a ona intrigantno kroz smijeh odgovara:

– Moji roditelji su oduševljeni mojim dečkom. Zaista ga hvale. Prsten nije vjerenički. Rekla bih da jeste. Ali, možda i jeste vjerenički, a da sam slagala. Nikada se ne zna kod mene.

Katarina objašnjava da nema ništa protiv braka i da je spremna da se se zakune na vječnu ljubav.

– Udala bih se da me sada zaprosi. Nikada u životu ništa ne treba planirati. Smatram da jesam za brak. Jeste da sam mlada i da još postoje stvari pred nama koje treba uraditi, posebno kada je riječ o našim karijerima, ali ne bih se bunila da me sada zaprosi. Da to uradi ovog trenutka, ja bih rekla “da” – iskrena je Katarina Grujić.



Prema njenim riječima, njih dvoje su dugo zajedno, ali je uspješno krila njihovu vezu.

– Moja porodica i prijatelji znaju već duže za njega. Mi se poznajemo baš dugo. Upoznali su ga i oduševili se njime. Mislim da publiku moj privatan život ne treba da interesuje. Treba da ih zanima samo moja karijera zbog koje i jesam na estradi – smatra Katarina.

Iako je često okružena lijepim momcima na nastupima, Katarinin sadašnji dečko nije ljubomoran.

– Nema potrebe za ljubomorom. On meni u potpunosti vjeruje. Svi znaju kakva sam ja osoba, tako da u tom smislu nemamo problema – ističe ona za Blic.

Na pitanje da li je nekada pred njim imala žute minute, Katarina odgovara:

– Svaka žena u PMS-u mora da dobije neki nervni slom tokom dana, ali ja to pokušavam da sakrijem od njega, da ne vidi. Ali, bože moj, to su normalne stvari.