Vijesti
Žuta štampa
Supruga Andreaninog dečka iznijela skandalozne detalje
09.04.2019. 12:00
Izvor: avaz.ba
Supruga Andreaninog dečka iznijela skandalozne detalje
Pjevačica Andreana Čekić našla se u centru skandala kad je otkriveno da njen novi dečko Marko Milošević, s kojim se počela zabavljati neposredno poslije razvoda, zapravo ima suprugu.
Marina Milošević, zakonita supruga dečka pjevačice Andreane Čekić, iznijela je nove skandalozne detalje koji se tiču pjevačice i njenog dečka.
- Za njihovu vezu sam saznala iz medija - rekla je Marina, a potom nastavila:
- Mi nemamo nikakav kontakt, oni su mene blokirali, on ne viđa dijete. Izabrao je ljubavnicu umjesto žene. Njegova porodica je uz njih, meni se niko ne javlja. Moja porodica i prijatelji su uz mene, a Marko se njima ne javlja.
Marina ističe da se njen suprug čak i lažno predstavlja te da nije muzičar.
- Koji muzičar, član benda? To veze nema, on je bio tehničar, postavljao je opremu. Trenutno je nosač kofera, pošto nije ni to, jer ona ima druge tehničare. Nema veze s jednim jedinim instrumentom, bolje zna dijete da svira nego on. Predstavlja se lažno. Bio je tehničar u nekim drugim bendovima, pa kod Andreane je počeo 1. septembra. On je vozio njenu opremu i postavljao u tim klubovima, sad više to ne radi, to rade druga dvojica momaka - istakla je ona.
Marina i Marko imaju kćerku koju je on prestao viđati, a koja je majci također rekla za tatinu vezu s pjevačicom.
- Ona je velika i sve vidi. Uključi televizor i vidi njih dvoje, otvori novine - vidi njih. Ne krijem ništa od nje, nemam želju da joj pravim iluziju o nekom idealnom ocu, koji je nju zamijenio za neku ljubavnicu i ne okreće se djetetu. Ne želim da ga idealiziram, ne želim da pljujem po njemu, on je bio moj savršeni muž do 8. marta. Razumijem kada Andreana sada kaže da moj brak nije bio iz ljubavi, razumijem da se on mora pravdati za svoje postupke i pričati o meni sve najgore da bi mu ona povjerovala što su oni zajedno. Nemam drugo objašnjenje, moj brak je bio idealan i moje dijete je imalo idealnog oca. Šta se čovjeku desilo za dan da zaboravi na mene, ja sam i nebitna tu, ali dijete? Zna kakve smo trenutke preživjeli, imali smo nešto više od ljubavi i braka, a sada se pljunulo na to. Oni se sada slikaju, a da li se neko pita šta je s mojim djetetom - šokirana je Marina, koja je istakla sljedeće:
Meni ne treba, razumijem ja da on ne radi i da nema para.
- Objašnjenje meni nije dato. Meni je dato obećanje da će ispunjavati obaveze o djetetu i još svašta, i to se sve zaboravilo. On ne vodi računa o djetetu, ne daje ništa. Meni ne treba, razumijem ja da on ne radi i da nema para. Moraju biti svjesni da on ima dijete i da će nas ono uvijek povezivati, a oni mene mogu blokirati na svim mogućim mjestima, ali cijeli život će nas povezivati dijete. Ono je meni centar svijeta i ja ću se uvijek snaći za njega da živi kako zaslužuje, ne treba joj otac.
Ona njega izdržava i on živi kod nje.
- Oni se neće lako otkačiti od mene, ja ću svaku suzu mog djeteta njima naplatiti, bili oni zajedno ili ne. Ona njega izdržava i on živi kod nje, to je bilo na televiziji, ja nisam htjela gledati, moja kćerka je gledala, ona zna Andrijanu i rekla mi je da žive zajedno kod nje u stanu. Ona njega izdržava, živi kod nje - poručila je Marina.