Vijesti
Žuta štampa
Leylu Hajrović obasipali novcem na proslavi 30. rođendana
02.12.2019. 20:00
Izvor: Klix.ba
Leylu Hajrović obasipali novcem na proslavi 30. rođendana
Leyla Hajrović, supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, proslavila je 30. rođendan u krugu brojnih prijatelja i porodice, a tim povodom priredila je glamuroznu zabavu.
Najviše pažnje privukla je atraktivna srbijanska blogerica Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah koja se potrudila da svojoj prijateljici priredi iznenađenje za pamćenje.
Naime, Leyla je nekoliko dana boravila u Švicarskoj, a uoči rođendana sa Zoranom je otišla na večeru. U restoranu ju je dočekalo iznenađenje. Mada je mislila kako njen suprug neće stići na njen rođendan, on se u ponoć pojavio s buketom ruža i poljubio je, nakon čega je Leyla počela plakati od sreće."Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala moj Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali", poručila je Hajrović na društvenim mrežama.Sudeći prema fotografijama, zabave nije nedostajalo na rođendanu. Ono što je mnogima zaokupilo pažnju jeste trenutak u kojem je Zorannah "pucala" u prijateljicu, a iz pištolja su izlazile novčanice s njenim likom. Potom su se gađali "novcem" i posebno obasipali slavljenicu.Leyla inače svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a u međuvremenu je postala influenserka s 25 hiljada pratilaca na Instagramu. Osim toga, velika je ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s natpisom Hermesa i Louisa Vuittona.